لمینت کریستالی | ویژگی های لمینت کریستالی | تفاوت لمینت کریستالی با کامپوزیت دندان

لمینت کریستالی

لمینت کریستالی

کامپوزیت دندان و لمینت کریستالی یا پرسلن ونیز از جمله راهکارهای ممکن برای زیبایی و اصلاح عیوب ظاهری دندان های آسیب دیده می باشد. این لمینت کریستالی متشکل از لایه ای نازک به ضخامت 0.5 و 0.6 میلیمتر بوده که به منظور بهبود وضعیت ظاهری دندان ها نظیر شکل، رنگ و فرم آنها مورد استفاده قرار می گیرد. در این بخش قصد داریم تا اطلاعاتی را در خصوص مزایا و معایب لمینت دندان در بهترین دندانپزشک زیبایی در غرب تهران با شما خوانندگان عزیز و محترم به اشتراک بگذاریم.

لمینت کریستالی

آشنایی با لمینت سرامیکی

در گذشته برای نصب و چسباندن لمینت های سرامیکی نیاز به تراشیدن دندان ها بود اما امروزه با تحولی شگرف در این حوزه از گونه ای دیگر لمینت ها به نام آرومز کریستال ونیرز که بدون نیاز به تراشیدن دندان همچون لایه ای نازک درخشنده و زیبا بر روی سطح خارجی دندان ها چسبانده می شود. لمینت های کریستالی ظاهری بسیار زیبا به دندان های شما بخشیده و نسبت به لمینت های قدیمی از جلوه طبیعی تر برخوردار می باشند.
برای نصب و چسباندن لمینت سرامیکی تنها کافی است که سطح اولیه دندان را آماده سازی کرده و در مرحله بعدی به سراغ پرپ و قالب گیری از دندان ها برویم. دقت داشته باشیم که در این شیوه به تراشکار و یا استفاده از بی حسی هیچگونه نیازی نبوده و لمینت ساخته شده در لابراتوار بر اساس رنگ و فرم تشخیص داده شده توسط بهترین دندانپزشک تهران بر روی دندان های بدرنگ و یا فاصله دار و کج و کوله فرد چسبانده میشود.

لمینت کریستالی

ویژگی های لمینت کریستالی

این شیوه زیبایی برای اصلاح طرح لبخند افراد و برطرف کردن عیوب ظاهری دندان های آنها از ویژگی های برجسته و ممتازی برخوردار می باشد که در این بخش به صورت خلاصه ما به چند مورد از آنها اشاره ای کوتاه کرده ایم:

لمینت کریستالی

– ضخامت خیلی نازک آنها برابر با 0.2 تا 0.4 میلی متر
– نصب راحت و سریع آنها بر روی دندانها تنها با کمک چسب و بدون نیاز به تراشیدن
– شباهت زیاد لمینت کریستالی به مینای دندان فرد
– مقاومت و طول عمر بالای این نسل از لمینت ها حدود 15 تا 25 سال
– درخشندگی بیش از اندازه لمینت ها به خاطر ساختار کریستالی آن و عدم جذب هرگونه مواد رنگی و آب
– عدم نیاز این نوع لمینت به پولیش سالانه در مقایسه با دیگر لمینت ها

تفاوت لمینت کریستالی با کامپوزیت دندان

یکی از سوالات رایج در بین عموم مردم تفاوت های موجود در بین دو شیوه زیبایی دندان همچون لمینت کریستالی و کامپوزیت دندان می باشد. در حقیقت اصلی ترین مشخصه بارز بین این دو شیوه درمانی را می توان به میزان مهارت، تخصص و تجربه دندانپزشک زیبایی نسبت داد. به عبارت دیگر توانایی دندانپزشک در فرم دهی کامپوزیت و ایجاد یک شکل درست متناسب با فرم دندان های فرد در مقایسه با تولید یکجا و یکباره و نصب سریع و راحت لمینت های کریستالی بر روی دندان های فرد از تفاوت های بین این دو شیوه به شمار می آید. همچنین معمولا لمینت‌ های کریستالی از ضخامت به نسبت کمتری برخوردار بوده و جلوه ای زیبا و کاملا طبیعی به دندان ها شما خواهد بخشید. هر دو این شیوه برای درمان مشکلاتی از قبیل شکستگی و ترک های دندان‌، فاصله میان آنها؛ تغییر رنگ ناشی از عصب کشی، مصرف سیگار و… بکار گرفته می شوند.

لمینت کریستالی

مراحل انجام لمینت کریستالی در دندانپزشکی

هر یک از افراد بعد از تایید دندانپزشک مبنی بر استفاده از شیوه لمینت کریستالی برای برطرف کردن عیوب ظاهری دندان خود کافی است که تنها در 2 جلسه برای انجام این کار به نزد دندانپزشک زیبایی و متخصص خود مراجعه کنند. در نخستین جلسه بعد از معاینه اولیه دندان و گرفتن عکس ها مخصوص از فرم و حالت فک دندان های فرد قالب گیری شده و سپس قالب و عکس ها را برای ساخت لمینت کریستالی به لابراتوار دندانپزشکی ارسال می کنند. در جلسه بعد که معمولا 24 تا 72 ساعت بعد از جلسه اول بوده لازم است که بیمار برای نصب و چسباندن لمینت های ساخته شده مجددا به مطب دندانپزشکی مراجعه کند.

هزینه نصب لمینت های کریستالی

هزینه ای که افراد بابت لمینت سرامیکی باید بپردازند بر حسب عوامل و فاکتورهای مختلفی محاسبه شده که از جمله آنها می توان به کیفیت لمینت و یا ایراد ظاهری دندان فرد اشاره کرد. همچنین دقت داشته باشید که برخی از دندانپزشکان بر حسب تجربه و میزان مهارت خود ممکن است که هزینه بیشتر دریافت کرده اما کار خود به شرط ضمانت و کیفیت تضمین شده برای بیمار ارائه می دهند.